Banner-mooielijn.jpg

Hoe???

Door onze combinatie van de unieke methode van elektromagnetische Anti-Aging met onze hoogwaardige natuurlijk en hyper-allergene huidverzorging!! 

Zie er dus jonger uit zonder Botox en Fillers!!

eyempress-5.jpg

Stap 1!!

Voor onze succesvolle methode maken we allereerst gebruik van de unieke Franse therapie. Deze maakt gebruik van een electromagnetische frequentie die overeen komt met dat van het menselijk lichaam. Door gebruik te maken van gecontroleerde temperatuur technologie zullen de anode ionen en catode ionen snel geleiden(van+naar-) zodat er bij iedere geleiding product vrijkomt van de elektronische oogpatch die dan diep in de huid indringt. Stoffen die vrijkomen zijn collageen, hyaluronzuur en indian gold. Deze stimuleert de aanmaak van collageen in de cellen en verstrakking in de huid. Deze combinatie van menselijke wetenschap en technologie kan ervoor zorgen dat fijne lijntjes, rimpels, wallen, donkere kringen na een kuur van 6 tot 8 keer verbeteren met 85%.

Stap 2!! 

Voor mannen en vrouwen!!! Voor het beste en langste resultaat  van de behandeling gebruiken we een zeer unieke huidverzorging. Deze verzorgt niet alleen van buitenaf maar voedt de huid ook van binnenuit. 

Door het beste van de wetenschap te combineren met natuurlijke ingrediënten, is er een innovatieve reeks geavanceerde huidverzorging ontwikkeld die de huid ondersteund met de verzorgende eigenschappen van plantenextracten en Aloe Vera. De lijn bestaat uit een cleanser, serum/toner, supplementen en een herstellende creme. Bovendien is deze lijn natuurlijk, hyper-allergeen en parabenen vrij.
 

Yellow Rose

Of je kiest voor de mooie huidverzorging lijn  van Yellow Rose op basis van natuurlijke collageen, collageen fillers, edelweis stamcellen en een bloemen nectar.

Bestrijdt rimpels, expressie lijntjes en het verlies van elasticiteit met als resultaat een stevige huid met een jeugdige uitstraling.

Retail_Site_Banner_Infintie.jpg

Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.